Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Μαζί στη ζωή μαζί και στο θάνατο για ηλικιωμένο ζευγάρι

Θρήνος στην Κρήτη μετα το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε χθες στο ύψος των Σισσών.Ενα ηλικιωμένο ζυεγάρι που έζησε μαζί για πολλές δεκαετίες έμελλε να οδηγηθεί μαζί και στο θάνατο. 


Έχασε τελικά με τον πιο φριχτό τρόπο τη ζωή του αφού κάηκε ζωντανό έπειτα από σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε χθες στην εθνική οδό Ρεθύμνου - Ηρακλείου στο ύψος των Σισσών.   



Το βαρύ φορτηγό ψυγείο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο χθες γύρω στις 8 το απόγευμα.


Αμέσως ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και κινητή μονάδα με γιατρό, άνδρες της τροχαίας του βόρειου οδικού άξονα και κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Ρέθυμνο και Ηράκλειο.


Άνδρες της ΕΜΑΚ ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού των ατόμων που βρίσκονταν στο σχεδόν κατεστραμμένο ΙΧ,αφού συνάδελφοί τους έσβησαν την πυρκαγιά.

Μαζί στη ζωή μαζί και στο θάνατο το ζευγάρι που απανθρακώθηκε.Πρόκειται για μια 79χρονη γυναίκα και εναν 78χρονο άνδρα από το Κολυμπάρι Χανίων.Όσο για τον οδηγό του φορτηγού δεν τραυματίστηκε σοβαρά αλλά υπέστη δυνατό σοκ.

Πως οδηγηθήκαμε στην τραγωδία

Η κυκλοφορία διεκόπη στο σημείο με το ΙΧ τελικά να έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ το φορτηγό να μην έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Το αυτοκίνητο του άτυχου ηλικιωμένου ζευγαριού κινούνταν με κατεύθυνση από το Ηράκλειο προς τα Χανιά, ενώ το φορτηγό από τα Χανιά προς Ηράκλειο. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες το ΙΧ φέρεται να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Για πολύ ώρα και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ήταν κλειστά.

Της Μαρίας Μαυρομάτη / neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...